menu
Introduktion Medlemsfordele Optjen point Mobilintro Betingelser Ofte stillede spørgsmål Menubillede

Betingelser for dit Jardex VIP-kort


Juridisk information om Jardex VIP

Quick guide til dit Jardex VIP-kort

1. Dine point

Et (1) point giver dig ret til at købe varer/ydelser for en (1) kr. hos over 200 butikker, hoteller, kroer, restauranter og caféer mm. i hele Danmark. Eks: Du har 900 point indestående på kontoen. Du er ude og spise på en medlemsrestaurant og regningen lyder på 750 kr. Du kører dit Jardex VIP kort igennem Dankort terminalen, taster koden og der bliver automatisk trukket 750 point fra din konto. Har du eksempelvis kun 600 point på din Bonuskonto, så betaler du de resterende 150 kr. med dit almindelige Visa/Dankort. Du kan ikke få kredit på dit Jardex VIP kort.

2. Optjening af point

Du optjener point iht. til vore normale regler, der fremgår af www.jardexVIP.dk. Point tilskrives din konto hver måned. Dine point er godskrevet din konto senest den 8. i hver måned. Der optjenes point ved køb online og i vore forretninger.

3. Din konto

Du har sammen med dit JardexVIP kort modtaget et brugernavn til din konto. Du aktiverer dit kort ved at logge på www.Jardexvip.dk, vælge ”aktiver”, indtast din e-mail og du modtager din pinkode til kontoen og kortet. Pinkoden er den samme på din konto og på kortet.

Log på www.jardexVIP.dk og brug dit login. Her kan du se optjente og anvendte point, specialtilbud m.m.

Din saldo kan du også få oplyst ved, at du sender en SMS:

Send en SMS til nummer 1919 med følgende indhold:
JARDEX brugernavn adgangskode
(Fx: JARDEX jensjensen 5555)

Herefter vil du modtage en SMS med det antal point, der er til din rådighed på kortet. Denne service koster 50 øre pr. SMS + normal SMS takst. Ved tilmelding til JardexVIP accepterer du, at vi hver den 1. i måneden sender en e-mail, som alene indeholder oplysninger om, hvor mange point, du har på din konto.

4. Sådan benytter du dit JardexVIP-kort til betaling

I butik med Dankort-terminal (pinkode-terminal)

  1. Gennemfør handlen i butikken ganske som normalt.
  2. Kør kortet gennem terminalen, indtast din PIN-kode og godkend beløbet.
  3. Systemet godkender transaktionen, hvis der er point nok på dit kort, ellers afvises denne præcist som en Dankort-transaktion.
  4. Har du ikke point nok til at dække hele købet, trækker du blot de point der er og betaler differencen kontant.

Butik med tele-terminal (print-terminal)

  1. Gennemfør handlen i butikken ganske som normalt.
  2. Kør kortet gennem terminalen.
  3. Systemet godkender transaktionen, hvis der er point nok på dit kort, ellers afvises denne præcist som en Dankort-transaktion.
  4. Underskriv på kvitteringen
  5. Har du ikke point nok til at dække hele købet, trækker du blot de point der er, og betaler differencen kontant.

VIP Kortet kan ikke benyttes på Jardex webshop

5. Afviste transaktioner

Alle transaktioner vil blive afvist, såfremt der ikke er tilstrækkelige point på dit kort. Har du fx 1600 point og har købt for 1800,- bliver hele transaktionen afvist. Du kan herefter bede butikken om at trække 1600 point på dit JardexVIP kort, som så bliver godkendt, og herefter afregne de 200,- kr. kontant.

Se §3 hvordan du altid kan holde dig ajour med de point, du har på kortet.

6. Mistet kort

Kort og PIN-kode er personlige og skal opbevares sikkert og hver for sig. Hvis du mister dit JardexVIP-kort skal du straks meddele det på telefon 20 29 78 38.

Telefonen er åben 24 timer.

Dette telefonnummer kan udelukkende bruges til meddelelse om mistet kort. Det samme gælder, hvis kortindehaver får mistanke om, at andre har fået kendskab til den, til kortet, knyttede personlige kode. Har du mistet eller glemt din pinkode til din konto, kan du genbestille den på www.JardexVIP.dk

Er kortet bortkommet, udstedes nyt mod gebyr på DKK 50,00.

Ansvar for tab som følge af misbrug.

Kortindehaveren (brugeren) kan alene blive ansvarlig for tab, som følge af andres uberettigede brug af JardexVIP-kortet, såfremt det godtgøres, at kortholder har opbevaret kort og PIN-kode sammen eller på anden uforsvarlig måde.
Sikring mod misbrug: JardexVIP-kortet skal opbevares forsvarligt – fx i tegnebog eller i taske – aldrig i en efterladt bil og aldrig sammen med den personlige kode.
Kortindehaver skal jævnligt sikre, at kortet ikke er bortkommet.

Omkostninger ved erhvervelse og brug af kortet.

Der er ingen omkostninger forbundet med dit brug af JardexVIP-kortet.

Reklamationer/returnering af varer

Vores samarbejdspartnere har meget forskellige regler for returnering og ombytning af varer. Spørg derfor inden du handler, så er du på den sikre side. Jvf. vores betingelser kan Jardex ikke drages til ansvar ved eventuelle mangler eller reklamationer over de ydelser, du køber med dine point. Dette er alene et forhold mellem dig og den butik, du har handlet i.

7. Optjente point

Point optjent på en JardexVIP-konto og dit JardexVIP-kort kan ikke veksles til DKK eller anden valuta. Point kan udelukkende anvendes til køb af varer eller serviceydelser i de forretninger Jardex samarbejder med på forbrugstidspunktet. Såfremt en forretning måtte være medlem, på det tidspunkt kortholder optjente point, men ikke længere er medlem, når point ønskes indløst, er kortholder ikke berettiget til nogen form for kompensation. De optjente point kan og må benyttes hos en anden medlemsforretning.

8. Forældelse

Point forældes efter 3 år